Cerere MOD/GM:)
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere MOD/GM:)
Numele Dvs.:Adriana
Varsta Dvs(MINIM 14ani).:19
Numele in joc:BlackSwarTT
Functia Dorita(MOD/GM):Depinde ce doriti "ce ramane" (De preferat GM)
Motivul pentru care vrei aceasta functie: Sa ajut serverul si sa fie totul ok pe sv
Ai incalcat vreodata regulamentul jocului(de ex: am primit block chat,block account, s.a.m.d.): Nu
Timpul care il vei aloca serverului:Foarte mult timp:) peste 6 ore ajung si la 14-15 chiar mai mult:D
Cunostinte in domeniul de MOD/GM(Minim 6luni):2 ani exp in mod/gm (alte sv+propriu server) si 1 an fara mod/gm (in total ani 3 ani exp metin) pauza 1 an si 2 luni (dar o sa imi revin imediat:P) ~!Multumesc!~
Varsta Dvs(MINIM 14ani).:19
Numele in joc:BlackSwarTT
Functia Dorita(MOD/GM):Depinde ce doriti "ce ramane" (De preferat GM)
Motivul pentru care vrei aceasta functie: Sa ajut serverul si sa fie totul ok pe sv
Ai incalcat vreodata regulamentul jocului(de ex: am primit block chat,block account, s.a.m.d.): Nu
Timpul care il vei aloca serverului:Foarte mult timp:) peste 6 ore ajung si la 14-15 chiar mai mult:D
Cunostinte in domeniul de MOD/GM(Minim 6luni):2 ani exp in mod/gm (alte sv+propriu server) si 1 an fara mod/gm (in total ani 3 ani exp metin) pauza 1 an si 2 luni (dar o sa imi revin imediat:P) ~!Multumesc!~
Ultima editare efectuata de catre BlackSwarTT in Mier Iun 08, 2011 12:32 pm, editata de 1 ori
BlackSwarTT- Nou venit
Data de inscriere : 06/06/2011
Subiecte similare
» Cerere [MOD] sau [GM] JusT
» Cerere Gm/mod ZuZeN 8)
» Cerere[Mod] [Helper]
» Cerere Mod/Gm Usher/DeaD
» Cerere GameMaster - ZAHO
» Cerere Gm/mod ZuZeN 8)
» Cerere[Mod] [Helper]
» Cerere Mod/Gm Usher/DeaD
» Cerere GameMaster - ZAHO